Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ | Φάνη Κ.


Αυτοί οι άνθρωποι... 


Που τους κοιτάζεις και χαίρεσαι, τους θαυμάζεις. 

Που βλέπεις στα μάτια τους τον υπέροχο εαυτό που σου βγάζουν.
Αυτο το ένα που γίνεστε μαζί.

Αυτοί οι άνθρωποι που ηρεμείς κοντά τους, που είσαι ελεύθερος να μοιραστείς τα πάντα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, χωρίς δεύτερες σκέψεις.


Άνθρωποι που επικοινωνείς, που τσαλακώνεσαι, που θα σε δούνε στα χειρότερα σου, όμως αυτοί θα είναι εκεί να σου υπενθυμίζουν καθημερινά το ποσό υπέροχος άνθρωπος είσαι και πόσο σημαντικός είσαι γι'αυτους.

Άνθρωποι που βοηθούν την αγάπη σας να αναπτυχθεί, που προχωράτε μαζί μπροστά με κοινό σκοπό την εξέλιξη. 


Η γαλήνη και η χαρά μαζί τους είναι τόσο φανερή που φωτίζει το πρόσωπο σου και τους γύρο σου. 

Σε ένα κόσμο λοιπόν που μιλάει συνεχώς για απάτη, έλλειψη εμπιστοσύνης και τα βάζει όλα σε κουτάκια, εσύ ακούς και σου φαίνεται τόσο "άγνωστο" γιατί αισθάνεσαι μόνο τύχη και ευγνωμοσύνη που είσαι με ανθρώπους που το μόνο που σου χαρίζουν είναι χαμόγελο, πίστη, και αγάπη και αυτό σκεπάζει όλα τα παραπάνω.

Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν και έσβησαν τα πάντα πριν γι'αυτο και ξανά πίστεψες στην αγάπη και στο ξεχωριστό που φτιάξατε μαζί.


Ο άνθρωπος σου λοιπόν... 

Που μαζί γίνατε πιο δυνατοί που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείσεις "όπλα" για να καταφέρεις κάτι διότι κυρίαρχος στη σχέση σας είναι η κατανόηση και η ειλικρίνεια.

Κι'ομως...
Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν και αν έχεις έναν τέτοιο είσαι πολύ τυχερός. 
Ολοι τ' αξίζουμε.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, είναι αυτοί που όταν τους σκέφτεσαι ξέρεις πολύ καλά ότι η καρδούλα σου έχει βρει το σπίτι της.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κόσμος | Κατωτοικίδου Φανή

ΧΟΝΔΡΟΦΟΒΙΑ; | Kατωτοικίδου Φανή